Advertisement

Νισυροσ Ηφαιστειο : Greeknaturephotopress Gr Volcanos Of The Aegean Fwtoistories - Το φωτογραφικό πρότζεκτ με θέμα το ηφαίστειο της νισύρου ξεκίνησε τον απρίλιο του 2019.

Νισυροσ Ηφαιστειο : Greeknaturephotopress Gr Volcanos Of The Aegean Fwtoistories - Το φωτογραφικό πρότζεκτ με θέμα το ηφαίστειο της νισύρου ξεκίνησε τον απρίλιο του 2019.. Δεν υπάρχει ούτε μια πέτρα πάνω στο νησί που να μην οφείλει τη γέννησή της στην ηφαιστειακή δράση, ούτε ένα. Η νίσυρος είναι ένα μικρό ηφαιστειογενές νησί των δωδεκανήσων και υπέροχη επιλογή για ήσυχες νίσυρος ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Στο ηφαίστειο δίπλα στην καλντέρα υπάρχει καντίνα με σκιά. Παράλληλα, μιλώντας στο mega, ο καθηγητής είπε πως «ο σεισμός δεν έχει καμία σχέση με το ηφαίστειο της νισύρου. Πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της.

Η νίσυρος είναι το ανερχόμενο νησί ηφαίστειο που όλο και περισσότεροι θέλουν να εξερευνήσουν. Η νίσυρος μαζί με τα μέθανα, τη μήλο το μεγαλύτερο μέρος του νησιού της νισύρου είναι ορεινό, ηφαιστειογενές και πολύ εύφορο.το ηφαίστειο αποτελείται από διάφορα είδη πετρωμάτων όπως. Το ηφαίστειο της νισύρου θεωρείται εν ενεργεία και λόγω της εύκολης προσπέλασης στους κρατήρες του, το επισκέπτονται κάθε χρόνο πολλές χιλιάδες κόσμου. Νίσυρος, ρόδος και κως ταρακουνήθηκαν από τη δόνηση. Τα παλαιότερα πετρώματα να χρονολογούνται πριν 150.000 χρόνια ενώ τα νεότερα μέχρι πριν 15.000 χρόνια.

Nisyros Hfaisteio
Nisyros Hfaisteio from static.wixstatic.com
«την πρώτη φορά που επισκέφθηκα το νησί ο καιρός ήταν άστατος και δυστυχώς δεν προέκυψαν. Η νίσυρος είναι το νεότερο από τα μεγάλα ηφαιστειακά κέντρα της ελλάδας και περιλαμβάνεται μαζί με τα μέθανα, τη μήλο και τη σαντορίνη. Η νίσυρος με σιγουριά δεν ανήκει στα κοσμοπολίτικα και πολύδιαφημισμένα νησιά της ελλάδας. Η νίσυρος είναι το ανερχόμενο νησί ηφαίστειο που όλο και περισσότεροι θέλουν να εξερευνήσουν. Καμία σχέση με το ηφαίστειο. Οπότε δεν κινδυνεύουμε να έχουμε ηφαιστειακά φαινόμενα» πρόσθεσε σχετικά. Σε ένα χωριό της νισύρου, τα νικιά, βρίσκεται ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του νότιου αιγαίου, το ηφαίστειο της νισύρου. Παράλληλα, μιλώντας στο mega, ο καθηγητής είπε πως «ο σεισμός δεν έχει καμία σχέση με το ηφαίστειο της νισύρου.

Εκτός από το ηφαίστειο, η νίσυρος έχει να επιδείξει και άλλες ομορφιές τις οποίες αξίζει να τις ανακαλύψετε.

Διακοπές χαλάρωσης πάνω στο ηφαίστειο. Τα παλαιότερα πετρώματα να χρονολογούνται πριν 150.000 χρόνια ενώ τα νεότερα μέχρι πριν 15.000 χρόνια. Νίσυρος, ρόδος και κως ταρακουνήθηκαν από τη δόνηση. Το νησί είναι στην ουσία ένα ηφαίστειο, το σχήμα του είναι σχεδόν σφαιρικό, ενώ στη μέση βρίσκεται ο ηφαιστειακός κώνος. Μία από αυτές είναι το μανδράκι η πρωτεύουσα και εμπορικό λιμάνι της νισύρου. Καμία σχέση με το ηφαίστειο. Εκτός από το ηφαίστειο, η νίσυρος έχει να επιδείξει και άλλες ομορφιές τις οποίες αξίζει να τις ανακαλύψετε. Από το λιμάνι του πειραιά αναχωρούν τακτικά πλοία για το λιμάνι της. Στο ηφαίστειο δίπλα στην καλντέρα υπάρχει καντίνα με σκιά. «ο σεισμός δεν έχει καμία σχέση με το ηφαίστειο της νισύρου. Το ηφαίστειο θεωρείται ενεργό και λόγω της εύκολης. Λέκκας ανέφερε ότι δεν προκλήθηκαν ζημιές και πρόσθεσε ότι δεν έχει καμία σχέση με το ηφαίστειο της νισύρου. Ανήκει στην ομάδα των αρχαίων νοτίων σποράδων, και βρίσκεται βορειοδυτικά της ρόδου, ανάμεσα στην κω, την τήλο και την αστυπάλαια.

Παράλληλα, μιλώντας στο mega, ο καθηγητής είπε πως «ο σεισμός δεν έχει καμία σχέση με το ηφαίστειο της νισύρου. Πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στην 01:14 τα ξημερώματα στον υποθαλάσσιο χώρο ανοικτά της νισύρου. Η νίσυρος είναι το ανερχόμενο νησί ηφαίστειο που όλο και περισσότεροι θέλουν να εξερευνήσουν. Το επιβλητικό ηφαίστειο της νισύρου, φαινόμενο ασύγκριτης ομορφιάς, είναι το πρώτο που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη, γεμίζοντάς τον με θαυμασμό και δέος. Ανήκει στην ομάδα των αρχαίων νοτίων σποράδων, και βρίσκεται βορειοδυτικά της ρόδου, ανάμεσα στην κω, την τήλο και την αστυπάλαια.

Nisyros San Hfaisteio Poy 3ypna Ferryhopper
Nisyros San Hfaisteio Poy 3ypna Ferryhopper from images.ferryhopper.com
Πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στην 01:14 τα ξημερώματα στον υποθαλάσσιο χώρο ανοικτά της νισύρου. Η νίσυρος με σιγουριά δεν ανήκει στα κοσμοπολίτικα και πολύδιαφημισμένα νησιά της ελλάδας. Δεν υπάρχει ούτε μια πέτρα πάνω στο νησί που να μην οφείλει τη γέννησή της στην ηφαιστειακή δράση, ούτε ένα. Μία από αυτές είναι το μανδράκι η πρωτεύουσα και εμπορικό λιμάνι της νισύρου. Τις χρονιές 1422, 1830, 1873 και 1888 το ηφαίστειο της νισύρου έδωσε μερικές από τις ισχυρότερες εκρήξεις στο αιγαίο. Παράλληλα, μιλώντας στο mega, ο καθηγητής είπε πως «ο σεισμός δεν έχει καμία σχέση με το ηφαίστειο της νισύρου. Το ηφαίστειο της νισύρου είναι από τα ελάχιστα επισκέψιμα του πλανήτη, αφού μπορεί οποιοσδήποτε να φτάσει εκεί με το αυτοκίνητό του και να περάσει ώρες περιδιαβαίνοντας τους 10 υδροθερμικούς. Το ηφαίστειο θεωρείται ενεργό και λόγω της εύκολης.

Το ηφαίστειο θεωρείται ενεργό και λόγω της εύκολης.

Η νίσυρος μαζί με τα μέθανα, τη μήλο το μεγαλύτερο μέρος του νησιού της νισύρου είναι ορεινό, ηφαιστειογενές και πολύ εύφορο.το ηφαίστειο αποτελείται από διάφορα είδη πετρωμάτων όπως. Το ηφαίστειο θεωρείται ενεργό και λόγω της εύκολης. Το νησί είναι στην ουσία ένα ηφαίστειο, το σχήμα του είναι σχεδόν σφαιρικό, ενώ στη μέση βρίσκεται ο ηφαιστειακός κώνος. Πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στην 01:14 τα ξημερώματα στον υποθαλάσσιο χώρο ανοικτά της νισύρου. Στο ηφαίστειο δίπλα στην καλντέρα υπάρχει καντίνα με σκιά. Σχετικά με την ιστορία του νησιού, ο 5ος. Η νίσυρος βρίσκεται ανάμεσα σε κω, τήλο και αστυπάλαια. Η nίσυρος θα σας κερδίσει με την πρώτη εντύπωση, γιατί δεν είναι αυτό που περιμένετε,ένα δηλαδή άδενδρο ηφαιστειογενές νησί.aντίθετα. Η νίσυρος είναι νησί του νότιου αιγαίου και ένα από τα δωδεκάνησα. Οπότε δεν κινδυνεύουμε να έχουμε ηφαιστειακά φαινόμενα» πρόσθεσε σχετικά. Το ηφαίστειο της νισύρου θεωρείται εν ενεργεία και λόγω της εύκολης προσπέλασης στους κρατήρες του, το επισκέπτονται κάθε χρόνο πολλές χιλιάδες κόσμου. Διακοπές χαλάρωσης πάνω στο ηφαίστειο. Από το λιμάνι του πειραιά αναχωρούν τακτικά πλοία για το λιμάνι της.

Καμία σχέση με το ηφαίστειο. Η νίσυρος είναι το ανερχόμενο νησί ηφαίστειο που όλο και περισσότεροι θέλουν να εξερευνήσουν. Η νίσυρος είναι νησί του νότιου αιγαίου και ένα από τα δωδεκάνησα. Με το ηφαίστειο να κυριαρχεί στο τοπίο, το νησί αυτό έχει κάτι το απόκοσμο και ταυτόχρονα πολύ η νίσυρος έχει και θερμές πηγές ενώ το ηφαιστειογενές έδαφός της ευνοεί την πλούσια βλάστηση. Δεν υπάρχει ούτε μια πέτρα πάνω στο νησί που να μην οφείλει τη γέννησή της στην ηφαιστειακή δράση, ούτε ένα.

Nisyros Perpata Se Krathra Hfaisteioy
Nisyros Perpata Se Krathra Hfaisteioy from www.autotriti.gr
Σχετικά με την ιστορία του νησιού, ο 5ος. Το ηφαίστειο της νισύρου είναι το νεότερο ενεργό ηφαίστειο της ελλάδας. Το επιβλητικό ηφαίστειο της νισύρου, φαινόμενο ασύγκριτης ομορφιάς, είναι το πρώτο που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη, γεμίζοντάς τον με θαυμασμό και δέος. Τις χρονιές 1422, 1830, 1873 και 1888 το ηφαίστειο της νισύρου έδωσε μερικές από τις ισχυρότερες εκρήξεις στο αιγαίο. Από το λιμάνι του πειραιά αναχωρούν τακτικά πλοία για το λιμάνι της. Η νίσυρος είναι νησί του νότιου αιγαίου και ένα από τα δωδεκάνησα. Διακοπές χαλάρωσης πάνω στο ηφαίστειο. Η νίσυρος μαζί με τα μέθανα, τη μήλο το μεγαλύτερο μέρος του νησιού της νισύρου είναι ορεινό, ηφαιστειογενές και πολύ εύφορο.το ηφαίστειο αποτελείται από διάφορα είδη πετρωμάτων όπως.

Τι είπε για τον ισχυρό σεισμό μεταξύ νισύρου και τήλου.

Το νησί είναι στην ουσία ένα ηφαίστειο, το σχήμα του είναι σχεδόν σφαιρικό, ενώ στη μέση βρίσκεται ο ηφαιστειακός κώνος. Το μεγάλο ενεργό ηφαίστειο του αιγαίου! «την πρώτη φορά που επισκέφθηκα το νησί ο καιρός ήταν άστατος και δυστυχώς δεν προέκυψαν. Οπότε δεν κινδυνεύουμε να έχουμε ηφαιστειακά φαινόμενα» πρόσθεσε σχετικά. Η νίσυρος δεν διαθέτει αεροδρόμιο, ωστόσο μπορείτε να πετάξετε στα κοντινά αεροδρόμια της ρόδου ή της κω και από εκεί να μεταβείτε στην νίσυρο με το πλοίο. Στο ηφαίστειο δίπλα στην καλντέρα υπάρχει καντίνα με σκιά. Το ηφαίστειο της νισύρου είναι το νεότερο ενεργό ηφαίστειο της ελλάδας. Εκτός από το ηφαίστειο, η νίσυρος έχει να επιδείξει και άλλες ομορφιές τις οποίες αξίζει να τις ανακαλύψετε. Τις χρονιές 1422, 1830, 1873 και 1888 το ηφαίστειο της νισύρου έδωσε μερικές από τις ισχυρότερες εκρήξεις στο αιγαίο. Νίσυρος, ρόδος και κως ταρακουνήθηκαν από τη δόνηση. Διακοπές χαλάρωσης πάνω στο ηφαίστειο. Η νίσυρος είναι το νεότερο από τα μεγάλα ηφαιστειακά κέντρα της ελλάδας και περιλαμβάνεται μαζί με τα μέθανα, τη μήλο και τη σαντορίνη. Βορειοδυτικά της ρόδου, ανάμεσα στην κω, την τήλο και την αστυπάλαια, η νίσυρος είναι ένα νησί που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στο αιγαίο.

Εκτός από το ηφαίστειο, η νίσυρος έχει να επιδείξει και άλλες ομορφιές τις οποίες αξίζει να τις ανακαλύψετε νισυροσ. Με το ηφαίστειο να κυριαρχεί στο τοπίο, το νησί αυτό έχει κάτι το απόκοσμο και ταυτόχρονα πολύ η νίσυρος έχει και θερμές πηγές ενώ το ηφαιστειογενές έδαφός της ευνοεί την πλούσια βλάστηση.

Posting Komentar

0 Komentar